Uitnodiging interactieve webinars

 
30 april 2020, Rabobank Regio Den Haag

Beste relatie,

Heel jammer dat het verenigingsleven op dit moment nog stil ligt. Ook in de culturele sector en voor stichtingen zijn het zeer lastige tijden. In deze onzekere periode kunnen wij ons voorstellen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. Omdat samenkomen op dit moment helaas niet mogelijk is, bieden wij online ondersteuning aan. We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij (een van) onze interactieve webinars met onderwerpen die in deze tijd van belang zijn.

Tijdens deze online bijeenkomsten met eigen thema's krijg je praktijkgerichte handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt. Op deze manier willen wij jouw vereniging en andere verenigingen concreet op weg helpen.

De Sporttafel Regio Haaglanden sluit ook aan bij de webinars. Dit platform voor sportclubs in de regio Den Haag is bedoeld om van elkaar en anderen te leren. Rabobank en de gemeente Den Haag zijn partners van het eerste uur. Meer informatie hierover op www.desporttafel.nl 

Webinars:

1. Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport).
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

2. Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond).
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

3. Financieel gezond de crisis door
Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport).
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruikmaken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Lees hier meer informatie over bovengenoemde webinars.

Je kan aansluiten op de volgende data en tijden:

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Datum: 6 mei
Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór: 3 mei
Meld je hier aan voor het webinar

Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Datum: 13 mei
Tijd:  20.00 uur tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór: 10 mei
Meld je hier aan voor het webinar

Financieel gezond de crisis door
Datum: 20 mei
Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór: 17 mei
Meld je hier aan voor het webinar

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Na aanmelding
Na aanmelding krijg je van ons een link toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het desbetreffende webinar.

Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies, is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Achtergrond
Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid willen wij, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Alvast meer weten over ons programma? Lees hier meer.

We zien uit naar je aanmelding en kijken uit naar nuttige online bijeenkomsten!

Met vriendelijke groet,
Harry Wientjens

Directeur Particulieren & Private Banking
Rabobank Regio Den Haag       

 

Veilig omgaan met e-mail
Ontvang je een e-mail? Let dan op onderstaande punten.

• De Rabobank vraagt je nooit om vanuit een e-mail direct in te loggen in Rabo Online Bankieren.
• De Rabobank vraagt je nooit naar beveiligingscodes.

Beveiligingscodes zijn je pincode, toegangscodes of de inlog- en signeercodes. Dit zijn codes die je met jouw Rabo Scanner aanmaakt. Geef deze codes nooit door aan anderen.

Vertrouw je een e-mail niet? Stuur deze dan door naar valse-email@rabobank.nl en verwijder de e-mail hierna direct. 

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer je deze e-mail onterecht ontvangt, wordt je verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

 
Disclaimer
Veiligheid
Afmelden
Privacy