Mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie .
CBC nieuwsbrief
Uitnodiging: webinar 10 juni 2020 | 17:00-18:30

Beste ,

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. Daarom nodigt De Sporttafel jou graag ‘online’ uit om aan te sluiten bij de interactieve webinar ‘Financiële gevolgen van de coronacrisis’. In dit webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie), bespreken we hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen de corona-uitbraak voor jouw vereniging. Welke regelingen kan je gebruik van maken en welke kansen zijn er om het financiële gat dat is ontstaan te dichten?

Ook bespreken we best practices van clubs uit de regio Den Haag. We willen dus iedereen vragen om de titel van een eigen best practice op te geven zodat wij deze tijdens deze digitale Sporttafel kunnen bespreken. Zo kunnen we optimaal leren van elkaars successen en wordt je met een aantal andere verenigingen bijgepraat over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier gezond weer uit te komen. Lees meer over de achtergrond en activiteiten van De Sporttafel op onze vernieuwde website.

De webinar vindt plaats op:

Datum  :10 juni 2020
Tijd       :17.00uur  tot 18.30uur
Uiterlijk opgeven vóór: 8 juni 2020

Tijdens de webinar:

  • Leer je van de verhalen van andere verenigingen;
  • Gaan we op zoek naar manieren om uitgaven te beperken en mogelijk toch ook al nieuwe inkomsten te genereren voor jouw club;
  • Zoeken we een nieuw evenwicht in financiën voor jouw vereniging;
  • Geven we informatie over de algemene regelingen die geldig en toepasbaar zijn voor de sportbranche;

Aanmelden
Opgeven kan via het online aanmeldformulier.
Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen. Op die kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Na aanmelding
Na aanmelding krijg je van ons een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Om de webinar zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

We zien uit naar jullie komst en naar een inspirerende en bovenal leerzame webinar!

Met vriendelijke groet,

Stichting De Sporttafel

 

 
Geen mails meer ontvangen? Afmelden .