Skip to main content

Sporttafel bijeenkomst Den Haag zuidwest 14 oktober bij HVV Laakkwartier

Geschreven door Margit Velds op .

Samenwerking met andere clubs in de omgeving ligt niet altijd voor de hand. Veel clubs beschouwen de buurman toch ook gewoon als concurrent. Op verscheidene vlakken kan samenwerking echter meerdere grote voordelen bieden en uiteindelijk alle betrokken clubs versterken. Bovendien scheelt het de bestuurders een hoop tijd en moeite door kennis en ervaring met elkaar te delen. Sportclubs leren toch het liefste en het beste van elkaar!

In dit kader zijn we op 14 oktober met een groepje clubbestuurders uit Den Haag zuidwest bijeengekomen bij HVV Laakkwartier, te weten Lu-Gia-Jen (Fred Krygsman), WRC te Werve (Ralph van der Winden), GSC Esdo (Hassan) en TAC’90 (Jasvant Narain). Namens De Sporttafel waren HVV Laakkwartier (Ron Jansen) en Quick (Willem van Nieuwkerk) aanwezig.

Het was een nuttige bijeenkomst waarin diverse problemen waarmee de clubs kampen ter tafel kwamen. Er werd onder andere uitgebreid gesproken over het vrijwilligersproblemen en de maatschappelijke functie van de club (die een bron van inkomsten kan zijn voor de club).

Zou jij als bestuurder ook wel eens willen deelnemen aan een dergelijk ontmoeting? Neem dan contact met ons op via desporttafel@gmail.com