Skip to main content

Rabo Energy Challenge

Geschreven door Margit Velds op .
Beste heer/mevrouw,
De energietransitie… het woord duikt opeens overal op. In de media, in de politiek én in ieders leefomgeving. Maar wat is het eigenlijk? Daarom lanceren we de Rabo Energy Challenge. In de Challenge ontdekt u wat de energietransitie inhoudt en hoe u bij kunt dragen. Voor de eerste 50.000 deelnemers planten we samen met Staatsbosbeheer voor iedereen een boom. Gaat uw beuk, eik, fladderiep of zwarte noot de grond in? Ga de uitdaging aan, klik op de button en doe mee aan de Rabo Energy Challenge.
Doe mee aan de Rabo Energy Challenge
Onze medewerkers gingen u voor!
Tijdens de Week van de Coöperatie in oktober 2020 zijn onze medewerkers u voorgegaan. Ruim 7.500 medewerkers gingen de uitdaging aan en mogen zich ambassadeur van de energietransitie noemen. Ook toen stelden we een boom in het voorruitzicht. Die bomen zijn inmiddels geplant door Staatsbosbeheer. Bekijk hieronder de video.
https://www.youtube.com/watch?v=kri_u4Y259U
Uw hulp nodig!
Samen versnellen we de energietransitie en daar hebben we uw hulp bij nodig! En die van uw vrienden, familie en collega’s. Doe mee aan de Rabo Energy Challenge en enthousiasmeer buren, vrienden, familie en collega’s het voorbeeld te volgen. 

Samen maken we Nederland groener!

Met vriendelijke groet,

Harry Wientjens
Directeur Coöperatieve Rabobank

Veilig omgaan met e-mail
Ontvang je een e-mail? Let dan op onderstaande punten.• De Rabobank vraagt je nooit om vanuit een e-mail direct in te loggen in Rabo Online Bankieren. 
• De Rabobank vraagt je nooit naar beveiligingscodes.Beveiligingscodes zijn je pincode, toegangscodes of de inlog- en signeercodes. Dit zijn codes die je met jouw Rabo Scanner aanmaakt. Geef deze codes nooit door aan anderen.Vertrouw je een e-mail niet? Stuur deze dan door naar valse-email@rabobank.nl en verwijder de e-mail hierna direct. Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer je deze e-mail onterecht ontvangt, wordt je verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. DisclaimerVeiligheidAfmeldenPrivacy