Skip to main content

Maatjesproject: Project Stokroosveld

Geschreven door Margit Velds op .

Het Stokroosveld is een prachtig gelegen sportcomplex nabij de Bosjes van Pex, verscholen tussen groen en woonwijk. Naast vijf andere clubs maakt korfbalvereniging Dunas (ontstaan uit een fusie van Futura en Dubbel Zes) gebruik van de velden. Omdat er een hal ontbreekt op het complex, en de korfballers in de winter naar alle uithoeken van de stad moeten reizen om te spelen, heeft voorzitter Bart Klijn een prachtig plan voor een dubbele sporthal met een buurtfunctie ontwikkeld. Er is namelijk een enorm gebrek aan sporthallen in Den Haag. Ook andere sporters zouden in de hal terecht kunnen.

Natuurlijk loop je met een plan van dergelijke omvang tegen allerlei obstakels en vragen aan. Alle hulp en advies is dan welkom. In het kader van het Maatjesproject van De Sporttafel heeft oud voorzitter van Quick, Kees Ekelmans in een eerste ontmoeting van nuttig advies kunnen voorzien. Kees heeft zelf ook een soortgelijk project geleid toen het nieuwe clubhuis van Quick van 2006 tot 2013 (!) gerealiseerd moest worden. Je kan dus met alle recht spreken van een ervaringsdeskundige!

Heeft jouw club ook een vraag/probleem waarbij je best wat hulp van andere clubbestuurders zou kunnen gebruiken? Neem contact op met info@desporttafel.nl voor een oriƫnterend gesprek.