Skip to main content

Maatjesproject: Dunas-Haag Atletiek – Stokroosveld

Geschreven door Margit Velds op .

Het Stokroosveld is een prachtig gelegen sportcomplex nabij de Bosjes van Pex, verscholen tussen groen en woonwijk. Naast vijf andere clubs maakt korfbalvereniging Dunas (ontstaan uit een fusie van Futura en Dubbel Zes) gebruik van de velden. Omdat er een hal ontbreekt op het complex, en de korfballers in de winter naar alle uithoeken van de stad moeten reizen om te spelen, heeft voorzitter Bart Klijn een prachtig plan voor een dubbele sporthal met een buurtfunctie ontwikkeld. Er is namelijk een enorm gebrek aan sporthallen in Den Haag. Ook andere sporters zouden in de hal terecht kunnen.

Natuurlijk loop je met een plan van dergelijke omvang tegen allerlei obstakels en vragen aan. Alle hulp en advies is dan welkom. In het kader van het Maatjesproject van De Sporttafel heeft Pierre Heijnen (voorzitter Haag Atletiek) Bart van nuttig advies kunnen voorzien. Pierre is betrokken bij een soortgelijk project aan de Laan van Poot, een ervaringsdeskundige dus! Afgesproken is dat Bart in de toekomst bij de stuurgroep van het project aan de Laan van Poot kan aansluiten zodat kennis en ervaring gedeeld kunnen worden.

Heeft jouw club ook een vraag/probleem waarbij je best wat hulp van andere clubbestuurders zou kunnen gebruiken? Neem contact op met info@desporttafel.nl voor een oriƫnterend gesprek.