Skip to main content

HV&CV Quick: Jaarverslag als glossy

Geschreven door Margit Velds op .

Tijdens de Algemene Vergadering gisteren is het jaarverslag over het verenigingsjaar 2019/2020 gepresenteerd. We hebben er dit jaar voor gekozen om het helemaal anders aan te pakken. Het jaarverslag is uitgegeven als een glossy. Dit is een noviteit. De nieuwe opzet werd door de (digitaal) aanwezige leden zeer goed ontvangen.

Het jaarverslag bevat een mooi voorwoord van onze voorzitter, een bijdrage over het seniorenvoetbal, een stuk over het jeugdvoetbal en een gezamenlijke bijdrage over cricket. We hebben uiteraard gezorgd voor advertentieruimte voor al onze trouwe sponsoren! Tevens komen de algemene zaken aan bod en wordt er ingegaan op de vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan onze prachtige vereniging. Het staat bomvol met prachtige foto’s die zijn gemaakt tijdens het verenigingsjaar 2019/2020. Het jaarverslag kan worden bekeken via de deze link.

We zijn trots op het resultaat en we zijn heel blij om dit met jullie allemaal te kunnen delen! Veel dank in dit verband gaat uit naar Jeroen van den Akker (Goedinvorm´╗┐) die weer op een zeer creatieve wijze heeft geholpen bij de vormgeving. Wij wensen jullie veel leesplezier!