Gast abonnement jeugd MHCZ

Geschreven door Margit Velds op .

Tijdens de corona-pandemie stelt MHCZ de vereniging open voor niet-leden in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar die lekker willen sporten. Bijvoorbeeld omdat ze vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet terecht kunnen bij hun eigen sportvereniging. Er zijn geen corona-beperkingen van kracht op buitensport voor jeugd. 

Direct naar inschrijfformulier: https://forms.gle/hrDp36WDbbVYtpuZ7
 

Daarom biedt MHZC het gast-abonnement aan: een tijdelijk abonnement waarvoor je per maand kunt inschrijven. Dit abonnement kan naar keuze ingaan op de 1e of 15e dag van de maand. Gast-abonnees krijgen één training per week, die duurt ongeveer een uur. Deze training vindt plaats op vrijdag vanaf 16.30 uur. De trainingsgroepjes worden samengesteld op basis van leeftijd. Om een leuke training te kunnen organiseren is er een minimaal aantal deelnemers nodig. Het gast-abonnement kan doorgaan als er voldoende belangstelling voor is. Wil je meerdere maanden meedoen? Dat kan! Je moet je wel per maand opnieuw inschrijven.
Hockey is een buitensport. Een geplande training gaat altijd door, tenzij de weersomstandigheden gevaarlijke situaties opleveren op/voor de accommodatie. Bijvoorbeeld bij hevige regenval, storm, onweer, vorst of sneeuw. Een afgelaste training wordt in principe niet ingehaald. Indien er gedurende een maand meerdere trainingen niet kunnen doorgaan, kijken we naar mogelijkheden om deze later in te halen. 
Hou er rekening mee dat door de corona-maatregelen op dit moment geen toeschouwers op de accommodatie zijn toegestaan. Bij de eerste training komen ouders kun kind afgeven bij de begeleiders. Toekijken van buiten de accommodatiehekken en/of wachten in de auto mag natuurlijk wel. 
Gast-abonnees zijn geen lid van de vereniging en kunnen daarom niet deelnemen aan bijvoorbeeld (oefen)wedstrijden en de ledenvergadering. 

Training

De training begint altijd met een warming-up. Zeker bij lagere temperaturen is het belangrijk om de spieren eerst goed op te warmen. Daarna volgen er oefeningen om de basistechniek van hockey te leren en worden er (hockey)spelletjes gedaan. Alles is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. 

Materiaal

Een hockeystick kun je van ons lenen. Daarnaast zijn een gebitsbeschermer en scheenbeschermers verplicht. Een gebitsbeschermer krijg je van ons bij de eerste training. Verder adviseren we comfortabele sportkleding, aangepast aan de weersomstandigheden (meerdere laagjes, een muts en sporthandschoentjes bij lage temperaturen) en sportschoenen (geen spikes). 

Kosten en inschrijven

Het gast-abonnement kost €25 per maand, inclusief gebruik van een hockeystick en één keer een gratis gebitsbeschermer.
Aanmelden voor het gast-abonnement gaat snel een eenvoudig via een inschrijfformulier: https://forms.gle/hrDp36WDbbVYtpuZ7
Bij voldoende belangstelling, ontvang je een bevestiging met verdere informatie en een betaalverzoek voor het voldoen van de deelnamekosten. Bij te weinig belangstelling zullen we je uiteraard ook informeren. 

Contact

Heb je vragen op opmerkingen? Stuur een email naar info@mhczoetermeer.nl

De Sporttafel wordt gemaakt door:

Sportclubs, bedrijven, maatschappelijke instellingen en de inwoners van de regio Den Haag.

De Sporttafel wordt ondersteund door: Rabobank Regio Den Haag en de gemeente Den Haag