Best practices: Sponsoring HCC

Geschreven door Margit Velds op .

**Bekijk de uitzending nog een keer door te klikken op Uitzending gemist, druk daarbij op de afspeelknop en spoel door naar ongeveer de 17e minuut **

HCC heeft nieuwe shirt sponsoren gevonden door een ludieke loterij te organiseren. Het bleek een zeer origineel en succesvolle actie te zijn! Bekijk het interview met de penningmeester via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=4f5T8AveqAA


Met bijna 300 kijkers kon het clubhuis op de Diepput zich toch nog verheugen op zeer veel publiek. Helaas (zeker voor het buffet) waren de kijkers allemaal thuis. Zij konden via een livestream de loterij volgen, die in het besloten clubhuis werd verricht onder leiding van de host van de avond Jacob-Jan Esmeijer.

In deze live uitzending, die bijna één uur duurde, keken diverse leden terug op het afgelopen seizoen, de huidige Coronatijd en ging uiteraard ook de blik vooruit naar 2021. Allereerst deden dat Derk Rijkens (voorzitter sponsorcommissie), Jan Nuijten (voorzitter HCC) en Tonny Staal (aanvoerder HCC 1). 

Hierna mocht jeugdlid Tycho middels loting bepalen welke 4 sponsoren voor de seizoenen 2021 t/m 2023 op de shirts van HCC (en daarmee ook HCC 1) mogen prijken. Hij had er duidelijk veel zin in. De positie op de rechterschouder was voor Estata.  De linkerschouder ging naar Rhodium Real Estate.

Hierna kwam Iris Zwilling aan het woord die over haar bijzondere seizoen vertelde in HCC 2 (als enige speelster in de Hoofdklasse) en over haar doorbraak in het Nederlands dameselftal. Vervolgens bepaalde Tycho dat het balletje van Thaumatech Tech Group recht gaf op de rugpositie van het shirt. 

Frank Scholte kwam kort aan het woord om uit te leggen dat volgend seizoen alle leden een nieuw crickettenu kunnen aanschaffen, vanwege gewijzigde regelgeving van de KNCB (hierover volgen nog nadere mededelingen). Het slotakkoord was van Tycho, die de gewilde positie op de buik van het shirt middels het laatste lot toewees aan Beeuwkes Makelaardij.

Al met al ondanks de bijzondere omstandigheden een zeer geslaagde avond.

De Sporttafel wordt gemaakt door:

Sportclubs, bedrijven, maatschappelijke instellingen en de inwoners van de regio Den Haag.

De Sporttafel wordt ondersteund door: Rabobank Regio Den Haag en de gemeente Den Haag