Back to Sport en Tegemoetkomingsregeling TASO en TVL

Geschreven door Margit Velds op .
Nieuwsbrief Verenigingsondersteuning 
25 september 

In deze nieuwsbrief aandacht voor de volgende onderwerpen: 
​Campagne Back to Sport
Tegemoetkomingsregeling TASO en TVL​ 

Campagne Back to Sport​

Misschien heeft u de campagne Back to Sport al gezien? Hiermee wil de gemeente Den Haag sport onder de aandacht van Hagenaars brengen. De open dagen en activiteiten van Haagse sportverenigingen zijn een belangrijk onderdeel van de campagne. U kunt de campagne versterken en erop meeliften. 
Wat kunt u doen? U kunt bijgevoegde templates gebruiken om uw open dag of activiteit te promoten op uw sociale media. Hiervoor hebt u alleen een leuke foto nodig. In het bijgevoegde template (pptx) staat hoe het precies werkt. Op uw social media kunt u de campagne posts delen/liken van:Twitter Sportsupport  https://twitter.com/sportsupport070 Facebook gemeente Den Haag  https://www.facebook.com/gemeenteDH De komende weken posten we iedere vrijdag een leuk filmpje met een sportieve Hagenaar in de hoofdrol.  U kunt bij ons digitale bestanden opvragen van posters, die u zelf kunt printen en ophangen. 
Hoe helpen wij met de promotie?
Middelen die worden ingezet bij Back to Sport zijn posters op diverse plekken in de stad, een trotter op de boulevard, filmpjes, sociale media, online advertising en lokale media, zoals Posthoorn en Stadskrant  http://multimedia-denhaag.nl/extern/bladerbare-pdf/stadskrant/2020/nr08/mobile.html  De campagne loopt tot en met 22 oktober. We hopen dat u er slim gebruik van maakt! Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar Team: open-dagen-kalender van set in motion op 06 21 35 41 20.​​ 

Tegemoetkomingsregeling TASO en TVL Tegemoetkoming Amateursportorganisaties (TASO)

In een eerdere nieuwsbrief las u al over de TASO-regeling. Deze regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die, ten opzichte van 2019, ten minste 20% van hun omzet zijn verloren als gevolg van de maatregelen tegen COVID-19. U kunt de tegemoetkoming aanvragen van dinsdag 22 september om 9:00 uur tot en met zondag 11 oktober.U kunt voor 2 perioden een tegemoetkoming aanvragen: Periode 1: van 1 maart tot en met 31 mei 2020Periode 2: van 1 juni tot en met 31 augustus 2020 De volledige voorwaarden van de TASO-regeling en het aanvraagformulier staan op de website DUS-I.   
Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL)
De regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL) is verlengd. Deze regeling is bedoeld om het MKB te helpen met het betalen van hun vaste lasten. Ook de sportsector komt voor de TVL in aanmerking. Op de website van de RVO kunt u een aanvraag indienen. Houd rekening met de drie nieuwe periodes waarvoor u een aanvraag kan indienen:1 oktober tot en met 31 december 20201 januari tot en met 31 maart 20211 april tot en met 30 juni 2021 

De Sporttafel wordt gemaakt door:

Sportclubs, bedrijven, maatschappelijke instellingen en de inwoners van de regio Den Haag.

De Sporttafel wordt ondersteund door: Rabobank Regio Den Haag en de gemeente Den Haag